• A kedvezményezett:"Angyalosi Autóház" Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
  • A projekt címe:címe:Munkahelyi képzések az Angyalosi Autóház Kft.-nél
  • A projekt azonosító:GINOP-6.1.6-17-2018-00024
  • A szerződött támogatás összege:5 682 817 Ft
  • A támogatás mértéke (%-ban):100 %
  • A projekt befejezési dátuma:2019.01.30. – 2019.11.16.

A projekt alapvető célja hasznos munkahelyi képzések lebonyolítása az Angyalosi Autóház Kft-nél.

A projektet egy igényfelmérés előzte meg, ahol azt tapasztaltuk, hogy az IKT kompetencia fejlesztése mellett olyan képzésekre van munkavállalóinknak szükségük, amelyek a munkavégzésbeli hatékonyságot, a kommunikációs hatékonyságot fejlesztik. E kívánalmaknak feleltethető meg az alábbi 2 tervezett képzés: Folyamattervezési, -szervezési tréning, illetve az Érzelmi intelligencia tréning. A fentieken túl az igényfelmérés során 1 olyan terület merült fel, ahol fejlesztés szükséges: Információbiztonság, adatvédelem.

A projekt során megvalósuló valamennyi képzés külső szolgáltatótól vásárolt képzés lesz. A képzések közül az Információbiztonság, adatvédelem képzés kapcsolódik az Ipar 4.0 megoldások alkalmazásához (azon belül is az informatikai adatvédelem célterületéhez kapcsolódik).

Vállalkozásunk jövőbeli humán-erőforrás szükségletét tekintve a folyamatos fejlődésnek köszönhetően további munkavállalók felvételét tervezzük a középtávú fejlesztési tervünkben.

A képzések ütemezését úgy határoztuk meg, hogy tekintettel kívántunk lenni a képzésben résztvevő munkavállalók érdekeire (pl. leterheltségi szintek, szabadságolási időszakok).

A tervezett képzések célja, hogy a fejlesztendő tevékenységeinket megfelelő struktúrában, hatékonyan tudjuk működtetni. Hozzájárulnak a folyamat és teljesítménymenedzsment javításához, a munkavégzés támogatásához, az ügyfelek eléréséhez, az üzleti modell fejlesztéséhez, kiegészítve az adatvédelmi és táblázatkezelési kompetenciák fejlesztésével.

Nagy reményekkel, és elvárásokkal látunk hozzá a pályázat megvalósításához.